LESS

jag är så äckligt LESS på skitsnack och falska människor. Obehaget växer och vem kan man lita på?

våren är på väg:)

Vilken tur att det blev sol idag så vi kunde vara ute litegrann. Tjejerna har geggat i leran såklart.
Sen kom Tina, Danne och Ida på besök så då fikade vi litegrann:)  Sen var det dags för Jocke att åka till Hedemora igen=/ Men det är sista veckan nu(hoppas jag).

Snön är snart borta på tomten, guud så skönt. Gungorna är snart framme till tjejerna och studsmattan lär ju åka upp om några veckor. Med våren kommer oxå alla måsten, tomten är full med kvistar och fågelmat så de blir till å kratta det så småningom.


Häromdagen så satt jag och beställde lite kläder till tjejerna. Isabelle får ett nytt fodrat galonställ eftersom det inte går att få tag i ett begagnat tydligen. Även en vårjacka till henne, tights till båda, klänningar å en ny baddräkt till Selina. Dyrt!! Men det var de som behövdes så då är de inte mycke å göra, fast det är roligt att shoppa oxå förstås:)


=/

konstigt eller? men om inte jag "hör" av mig så rinner till slut den sk. vänskapen ut i intet.....TRIST!!!!
Det hänger tydligen bara på mig??? ORKA!! vem vill iaf umgås med mig..jag är ju skittråkig!!

vår?

nu vill man ju shoppa kläder. Hittar en massa fint till tjejerna men inget till mig. Isabelle ska få en ny jacka iaf. Åsså ska båda 2 få varsin fleecejacka. Längre fram så blir det ju nya skor å annat. Jag skulle iaf ha haft en ny vårjacka. har kollat på didrikson. Får se om jag har råd med det.

Idag så stormar det ute och snön yr. Ville inte alls ut men det var ju kyrkis åsså var ja tvungen att handla lite på affären. Selina är på kyrkis nu, lugnt å skönt med andra ord:)


marknad & grillning

Vi hann ut en sväng med skotern iaf. Sen grillade vi lite korv å fikade innan de började blåsa så då gick vi in å mös i soffan en stund. Vi hyrde ju en film till tjejerna i går. Barbie, den var bra enligt dom iaf. Satt som ljus å tittade. Jag tyckte inte den var bra...

Igår var vi in på marknaden och gick en sväng.  Tjejerna fick en varsin ballong. Vi fikade med familjen på törners sen gick vi på stan en sväng innan vi åkte å handlade mat. Sen hem å laga mat. Tacos såklart!!


Jag vill..

Jag vill ha vår NU!!! Jag vill göra nåt/förändra nåt i mitt liv...


RSS 2.0