Sista semesterveckan!

Vi har haft fullt upp nästan varenda dag. I Måndags var vi iaf hemma och gjorde inte så mycket, det regnade ju. Tisdag städade vi bilen invändigt så den blev ren å fräsch. Sen kom Kusin Ida på besök med sin mamma Tina. Barnen åkte rutschkana och lekte i sandlådan innan vi gick in och fikade. Onsdag så åke vi till Junsele Djurpark, vilket dåligt ställe.. usch å fyy aldrig mera dit. Dålig mat och djuren såg ut att behöva hjälp att rymma därifrån. På kvällen när vi hade kommit hem så tog vi en cykeltur med barnen. Skönt att röra på sig även om det är jobbigt... :) Torsdag var det ju en toppenfin sommardag. Vi drog till Storsjöbadet och var där ett bra tag, ungarna älskade att bada..Vi måste ta oss dit lite oftare. Igår var vi bara in och handlade mat, kikade på lite grejor på jysk. Vi funderar på att sälja Selinas säng och köpa en våningssäng så kan båda tjejerna sova där.

Fågel

Igår kväll så flög det in en fågel i fönstret på altan. Andra gången på kort tid nu som dom missar att det är ett fönster. Dom kanske är så rena så det är därför :)


Lånade en hund

I Söndags så lånade vi zorro och åkte ner till sjön så han fick bada. Det tyckte han om. Skönt att slippa buren och får röra på sig lite grann.



Moose garden

Vi var ju dit i Lördags och klappade små söta älgkalvar och även dom större. Vilken fet päls dom större har. Det räckte med att nudda den så var man alldeles flottig om handen. Isabelle matade dom små men Selina vågade inte, hon ville mest vara i famnen medan Isabelle istället sprang omkring så vant:) Inte ett dugg rädd var hon, inte ens för dom större. Efter moose garden får vi på stocketitt å fikade och sen gjorde vi en premiärtur på dollar store. Köpte lite smått å gott.


RSS 2.0