Expo Norr

Vi var på bvc i Onsdags och Selina väger nu 8160gram och är 70,6 cm lång. Trodde hon skulle väga mera men hon rör sig ju så otroligt mycket numera. Bara nu på några dagar så har hon kommit på att hon kan sätta sig på rumpan från liggande. Och hon har börjat krypa "riktigt "numera lite längre än som förut då hon tog nåt krypsteg sen slängde hon sig på magen. Också ställer hon sig upp så fort hon får tag i nåt, livsfarligt, speciellt när golvet är en aning halt i vardagsrummet, fast vi flyttar ju på Söndag och golvet i vårt hus är inte lika halt =).
Idag har vi varit på expo norr. Det enda jag köpte var strumpor till mig själv. Åsså delade jag och Jocke på en kolbulle. Selina smakade med och ville bara ha mer. Hon fick smaka munk med och det slank också ner. Inte storbjuden hon inte...
Sen skulle Jocke på massage så jag fick köra runt med golfen i en halvtimme för Selina somnade ju i bilen in till stan igen så ja jag han ju inte göra så mycket annat. Sen handlade vi mat och sen hämtade vi våran nya soffa, pappa fick köra hem för vi hade ju golfen. Audin är inlämnad på verkstad, får se hur länge den blir där och vad det kommer att kosta, blir kanske ingen semester för oss.

I morgon ska jag jobba kväll för första gången på över 1 år. Börjar 12 och slutar 21. Så på Söndag blir det fullt upp med att flytta det sista. Hinner ju inte göra nånting i morgon innan man åker. Jocke ska köra lite grejor och Selina får roa moster och momma lite grann :)

Gonatt

Selina står själv..


Selina står själv i sängen, började ställa sig upp själv på midsommardagen.


Dans runt stången...Midsommar 2008


Midsommarafton

I Torsdags förra veckan så var vi på 1 års kalas. Satt ute och fikade och hade trevligt men tyvärr så kunde vi inte stanna någe länge för vi skulle på banken kl 14.30. Vi var tvungen att ta lån för att kunna betala soffan och köpa tvätt och torkmaskin. Huslånet blir ju inte klart än på ett tag. Efter det så åkte vi in till stan(Selina var hos momma och moffa) och handlade mat.

På midsommarafton så var vi på hembygdsgården och hade trevligt, det regnade inte som tur var. Pappas 3 systrar var där med med sina respektive. Selina dansade runt midsommarstången med moffa. Ska lägga in bilder sen ska ni få se=). Vi fikade hembakt och sen begav vi oss hemåt för att förbereda inför grillningen.Vi grillade kyckling och till det så åt vi klyftpotatis och tzatziki. Vi hade bjudit hit min syster på middag. Selina fick också smaka hon vill alltid ha utav våran mat när vi sitter och äter, hon bara gapar som en fågelunge. Sen så spelade vi kubb med grannarna, det var skoj=). Sen gick vi in och åt jordgubbstårta som jag hade gjort tidigare under dagen. Sen åkte C hem och vi slappade framför teven. I Lördags så körde vi grejor hela dagen, vi tömde hela förrådet men det är en hel del kvar inne. I Söndags blev det ingen flyttning alls för vi hade ingen barnvakt, Cecilia skulle jobba och mamma och pappa var på akuten för mamma hade så ont i ryggen. Vi åkte iaf in på mios rea men hittade inget speciellt. Åkte snabbt hem igen och gjorde inte allt för mycket. Idag har vi varit och hälsat på mamma på 211. Fortfarande vet vi inte vad det är som är fel, dom har gjort en titthålsoperation men dom hittade ingenting, sen tog dom en odling idag och hittade ingenting, dom har även kollat urinblåsan hittade ingenting så nu ska dom ta mera prover i morgon. Får hoppas på svar i morgon då.

Jag satte ut våran soffa på annons i går för 400.- sen insåg jag att det var för billigt så jag höjde till 900.- Folk har ringt som tokar idag så jag fick iväg den för 800:- så nu sitter man i Baileys fåtölj, det ekar lite med nu när det är lite tomt.

I morgon är det sista föräldragruppen. Det har gått fort, vi började gå i dec förra året tror jag. På Onsdag är det dags för bvc igen, ska bli spännande att se hur mycket Selina väger nu, jag tycker hon har blivit väldigt tung på sistonde..

Näe nu ska jag ta och lägga mig. Gonatt

Bilder!














krypa

Lite fint är det iaf. Hoppas på att det blir lite värme med. Idag ska vi på Linus 1 års kalas i Kallsta. Ska bli spännande att se hur dom bor i stallet :). Sen ska vi på banken kl halv 3 blev det istället för kl 11 idag. Så vi ska lämna Selina hos momma och moffa för vi ska in till stan och handla sen. Vi har ju min bil nu när audin inte fungerar som den ska, så det blir ju så varmt för Selina i golfen. Nu kryper hon några steg innan hon lägger sig på magen, jag tror hon är lite bekväm av sig och drar sig hellre fram med armarna. Igår började hon komma på att man kan ju ställa sig upp på knäna om man tar tag i nåt så nu tycker hon ju det är roligt när hon vet hur man gör. Hon orkade inte dra sig upp till stående men det var bra nära så det kommer nog det med. Förkylningen är bättre nu är det bara det sista som ska ut ur näsan, feberfri har hon varit sen i Tisdags. Hon hade feber Lördag till Måndag. Trodde det var 3 dagarsfeber men det var det inte. Så nu sover hon bättre igen, som tur är.

I morgon är det Midsommarfirande på hembygdsgården sen ska vi väl inte göra så mycket mera, grilla kyckling, äta jordgubbstårta. Ja vi ska ju förstås köra en massa grejor till huset. Jag har ju packat en del i veckan så det är kartonger fulla datarummet och vardagsrummet :)



packar...

Nu är man mitt uppe i och packa grejor. Har tagit det mesta i v-rummet, så nu är det, ja bara resten kvar. Blir väl till att köra grejor till helgen. Nu har vi ju ingen bil heller, motorn på a6 har pajat..jippie! kan kosta en hel del att laga. Så nu måste JAG ta golfen om jag ska nånstans. Så Jocke måste montera bilstolen i den på onsdagkväll när han kommer hem. I helgen så har han varit och grävt borta vid huset, det är en stolpe som ska bort där och då ska det läggas kabel istället. Jag har varit inne hela helgen med Selina så jag får se om vi går ut nånting i morrn. Hon har ju varit bättre idag, lite varm och fortfarande snorig men det är bättre än innan helgen. Hennes tredje förkylning nu på 3 månader. Snart ska man iväg på semester med, om det nu inte kostar skjortan med bilen. Så då måste man ju inhandla en del tills dess. strandmadrasser, parasoll, kylväska, nån mer solhatt till Selina. Idag har Cecilia varit här så jag har kunnat iaf slå in alla glasen i papper. Åsså passa jag på att dra ut soptunnorna till vägen för i morrn är det sophämtning. Blir ju inte kul sen när vi har flyttat, att dra dom där tunnorna uppför den där backen. Speciellt inte i vinter...usch..! Näpp ska lägga mig nu. Gonatt

sjuk liten dam..

Vad dåligt väder det är då. Fast det spelar ju ingen roll för mig för Selina är ju förkyld igen och har haft feber hela dagen igår och i natt. Hon vaknade i natt vid 2 och bara gallskrek, ingenting var bra. Bytte blöja på henne och gav henne en alvedon supp medans Jocke fixade vällingen. Sen somnade hon om igen i sin egen säng, vi la henne i våran först men det märks att hon hellre sover i sin egen säng så att hon får ligga som hon vill. Hon har lite roliga sovstilar. Helst på mage och med benen uppdragna så det ser ut som hon ska krypa eller så ligger hon helst på höger sida och sover. Lite olika. Ja sen sov hon tills kl var halv 5 då var det samma procedur. Fast då fick hon bara välling sen somnade hon om i våran säng och sov tills kl var strax före 8, då hade hon bajsat fulla blöjan, nästan läckage så då var det bara att kliva upp. Hon är iaf lite piggare idag, men fortfarande lite feber. Ingen större aptit heller, åt en halv portion gröt i morse. Nu sover hon en stund, bara att lägga ner henne i sängen och gå därifrån så somnar hon själv. Iaf nu när hon är sjuk så fungerar det =).

Vinka har hon börjat göra nu, vinkar vi till henne så vinkar hon tillbaka efter en stund, så duktig tjej så =)
Drar sig fram på golvet gör hon fortfarande, det går fort, fortare än man tror.
Gåstolen har hon lyckats trilla ur med, men det var ju väntat...

Jag har ju börjat packa men det har inte hänt så mycket mer, allting är i stort sett kvar. Skulle ha rensat förrådet i helgen men nu är ju Selina sjuk så då kan man inte lämna bort henne heller. Får se hur hon är i morgon.
Men vi lär väl flytta på riktigt om 2 veckor. Sen blir det inflyttningsfest, då får ni komma allihopa=)

Full Rulle

Dags att uppdatera lite grann. Det har ju varit så fint väder så man har ju mest varit ute och bara njutit av värmen, fast det har ju varit lite för varmt. Selina har haft svårt att komma till ro på kvällarna när hon har lagt sig, vaknat och bara skrikit och varit alldeles svettig. Druckit mycket vatten har hon gjort och det är ju bra iaf. Så det är bra att det är lite svalare men det kunde ju åtminstonde vara runt 20+ istället för som nu bara några + grader. Ja i helgen som var så var det ju fullt upp som vanligt. i Fredags var vi på shanghai wok och åt en sen morsdagsmiddag med Helen, mamma och pappa. I Lördags så var vi in och handlade mat, köpte en pool och en lekmatta i form av ett pussel till Selina, hittade även en telefon till henne och beställde ett solskydd till Selinas bilstol. Sen åt vi lunch på Tages.När vi kom hem så fick Selina bada och det var populärt. Sen på kvällen så kom mamma å pappa hit och vi grillade kött och majskolvar till det åt vi potatissallad och tzatsiki. I Söndags så kom Anna hit, hon har ju aldrig varit här förut så det var kul att hon kunde komma. Selina fick presenter, en cd med Astrid Lindgren klassiker och en skallra i trä, den är väldigt populär =)
Vi åt parmesankyckling och bulgur till middag, gott var det. Tiden gick ju så fort så vid 19 så åkte vi iväg och tittade på huset som vi ska flytta till snart(förhoppningsvis) och sen skjutsade jag ner henne till bussen i Häggenås. I Måndags så var vi iväg på babyöppet för sista gången innan det stänger för sommaren. Det var lite extra då så vi fick betala ynka 35 kr och fick då äta grillat kött med potatisklyftor, sallad och sås + efterätt. Sen åkte vi hem till Sofia och Gustav och fikade. Blev kvar där ett tag sen begav vi oss hemåt. Igår var jag och "jobbade" för första gången på 1 år. Men det var inge större förändringar så jag kände att jag inte behövde gå nån mera dag "intro" så nu har jag fått några dagar då jag ska jobba lite. Ska ju börja jobba lite extra när det behövs. Lite extra pengar behövs alltid. Idag har jag, Selina och mamma varit till Hölje och köpt blommor och sen var vi till Ollsta och mamma köpte mera blommor...Glömde ju skriva att jag var på z rondellen igår, dom har ju 50% på allting!! Hittade en jättefin byrå med stora rejäla lådor. Ska väl ev. måla om den i nån annan färg. Den är svart nu med vitt runt lådorna. 6lådor är det på den. Ryms en del i den då. I morgon kommer jocke hem sen är det väl full fart när han är hemma. Det ska grävas bort en elstolpe vid vårat hus och Helen, Jockes mamma ska flytta sina grejor till vårat förråd= då MÅSTE vi flytta våra grejor därifrån till huset. Har inte ens börjat packa eftersom vi FORTFARANDE inte vet om vi får flytta in fast det inte är helt klart med avstyckningen. Jaja återstå att se.Nu börjar Selina bli sjuk IGEN!! Hostar och har antagligen ont i halsen, snorig. Var ju en månad sen sist då hon var riktigt dålig
Ska lägga in lite bilder i nästa inlägg sen Selina badade bland annat. Gonatt!

Selinas nya sommarskor


Helgen som var

Nu har jag dragit mig över till den nya bloggen publishme.se.

I fredags så hade vi en liten träff här med våra barn. Vi hade sån tur med vädret så vi satt ute på altanen och åt kycklingsallad. Det blåste inte ens och det brukar det ALLTID göra här. Så det var verkligen lyckat. Nästa gång så ska vi till Linus på 1-års kalas. Herregud vad tiden går fort. Man har ju börjat fundera på vad för sorts tårta Selina ska få på sin 1-års dag. I Lördag så var vi på motormässan, verkligen värdelöst. Sen på kvällen så var jag iväg på vårpuben här i byn. Först var vi hos Danne och Tina på grillning, sen ganska sent så gick vi i väg på puben. Blev en sen kväll, kom inte hem förns vid 2 tiden. Då sov min lilla prinsessa men inte Jocke, han var ju vaken.
Igår så var det också skönt väder ute, iaf på förmiddan. Vi gick bort till mamma å pappa. Fikade lite sen drog vi oss hemåt, tur det för sen började det att regna. Köpte skor till Selina i Lördags, ska lägga upp bild så får ni se. Skitcoola:)
Idag har jag inte gjort så mycket, hade tänkt gå ut å rensa lite ogräs men då satte ju bonden igång att sprida skit så det var ju bara att stanna inne det. Selina har fått sova inne idag då på grund av det, förresten så sov hon 2½ timme idag. Väldigt sällan det händer. Jocke jobbar på så nu ligger han borta på veckorna. Ev. så kanske han kommer hem 1 dag tidigare. I morgon är det dags för f.grupp igen i Lit. Då ska vi prata om att hålla kärleken levande. På Torsdag ska jag, Selina,mamma och Cecilia hälsa på mammas faster i Offerdal. Ska bli skoj. På freda kanske Anna på jobbet kommer hit. Ska bli skoj. 
Lägger upp nya bilder.



Selinas nya skor


   

     

      

    

RSS 2.0