stadstripp

I morse hade jag världens sendrag mellan benen, pga. att bebisen rörde sig hur mycket som helst. Det känns som den ska trilla ut närsomhelst, så långt ner ligger den. Så varför kommer du inte?! Kan ju inte stå eller gå när man har sendragen. Som tur var gick det över för vi skulle ju in till stan å träffa Kongo och Tove å fika på Törners. Men först var vi iväg på rahms å elgiganten å kikade på en diskmaskin, dags att skaffa en ny. Hittade 2 stycken som vi velar emellan. Jag var även in en sväng på lindex och köpte 3 par mysbyxor till Selina och 2 par långkalsonger. Bara den där jädra vintermössan kvar då... sen åkte vi å handlade mat å sen bar det iväg hemåt. Selina har blivit förkyld så hon är lite grinig å snorig å trött..i morse kom hon in till oss halv 4. Själv har man inte sovit så mycket inatt, mest legat å vridit å vänt på sig, jag tog ju sprutan igår mot svininfluensan så jag har haft rätt ont i armen i natt.
Ja vi får se vad som händer, hoppas bebisen kommer i helgen.

Nu ska jag fika på Selinas rum...hejhej!!

vardag igen

Nu var det Måndag igen. I helgen som var så jobbade jocke, jag å Selina roade oss själva. Har inte gjort allt för mycket. Varit ute litegrann, ritat, lagt pussel, tittat på en massa barnprogram, druckit kaffe på Selinas rum=).

Nu är Selina på dagis och jag kan ta det lite lugnt. Sköönt!! Det blir ju inte så mycket vila annars... I natt så kom en liten tjej trippandes in till oss, nu har hon ju verkligen kommit på hur man gör. Oftast så ropar hon ju på mig när hon vaknar, oftast lägger jag ner henne igen men ibland så funkar det bara nån timme sen är hon i våran säng iaf. Men huvudsaken vi får sova. Får se hur det blir sen då..Vi får nog köpa en större säng :)

Nä ska ta å göra ingenting tror jag..


Dagiskortet på trollungen =)



helg igen!

varit på koll idag, magmått var samma som sist 36. Jag hade även samma mått dom sista 2 mätningarna med Selina i magen så jag är inte större denna gång, fast det känns så. Bebisen ligger väl fixerad så det är bara å vänta. Har ju inga direkta känningar. Men det blir väl en överraskning när det väl är dags, precis som med Selina.

Köpte en vintermössa till Selina idag som sen visade sig vara trasig..dåligt. Så nu måste man iaf byta den eller lämna tillbaka den. Men annars har hon nog allt nu, långkallingar ska jag köpa också måste hon ha lite flera mysbyxor, har ju lämnat en del på dagis som extrakläder också har hon ju vuxit ur en del.

Blev ett kort inlägg det här men lite bilder får ni kika på iaf=)








Här bor vi=)

14/10 1924

Tänder ett ljus för moffa idag. Han skulle ha fyllt år idag!


Den vill jag ha!


Skulle passa bra i vardagsrummet..

Vill ha



Typ såna här skor vill jag ha i vinter=)

lite allt möjligt..

Var på koll igår på mvc, magmått 36,5 eller 37. Bebisen hade sjunkit ner ännu mera så man börjar ju fundera hur långt ner den ska innan den kommer ut=)

Sen åkte vi till stan å jag inhandlade 3 bodysar i strl 50. Hade visst inte så många såna. Också hämtade jag lammskinnet å ullfilten på kemtvätten, ska ev. ha det i vagnen sen. Köpte även en taklampa till Selinas rum, fick prioritera hennes rum först för hon är ju där å leker å pysslar på. Sen fikade vi på stan å sen iväg å veckohandla mat. Sen hem å ta det lugnt ett tag innan det var dags att börja med maten, det blev pasta å skinksås med sallad till. Selina var ju så duktig å skulle hjälpa till med salladen, jag skar och hon åt gurka å tomat=). Sen blev det ett bad för Selina och sen en helkväll med Idol.

Idag jobbar Jocke och Selina är hos farmor idag, ska hämta henne ikväll. Det var tänkt att hon ev. skulle sova där men dom senaste nätterna har hon vaknat vid samma tid och ropat på mig å velat ligga i våran säng så därför får hon sova nåt där sen. Hon somnar ju i sin säng men på morgonen så ligger hon emellan oss. Men det brukar ju vara så i perioder. ..


snart kommer bebisen... :)

Snart kommer bebisen, hoppas jag. Jocke tycker jag kan vänta till den 15:e okt. För då passar det bättre in med hans jobb. Men jag tycker den kan komma nu vilken dag som helst. Allt är ju som klart, kläder å sånt förutom vagnen då men den dyker väl upp snart hoppas jag. Inga känningar direkt mer än att jag ibland har kraftigare och längre sammandragningar än förut så jag vet inte då om det skulle va nåt tecken. Första datumet är ju i morrn den 7 okt...så vi får se.=) Selina är på dagis på dagarna, hon älskar att vara där också får jag lite egen tid å spendera på att inte göra allt för mycket. Gå och irritera mig på småsaker kanske...skulle vilja ha nya gardiner i köket, lite höstgardiner...hittade ett fint tyg i jotex.

Jocke ska jobba nu till helgen och ev. nästa helg om inte bebisen har kommit*hoppas* Jätteroligt, då ser vi inte mycket av han dom närmaste veckorna. Selina ska ev. sova hos farmor på lördag. Eller så blir hon bara där på dagen så hämtar jag henne på kvällen. Hon träffar ju knappt henne så det känns lite svårare att låta henne sova där än hos momma å moffa för dom träffar hon ju ofta. Jaja får se hur jag gör. Det lär väl säkert gå bra. Det brukar ju göra det...

RSS 2.0