Babymassage

Igår var vi på babymassage. Det tyckte Selina om, hon låg och tittade på allt å alla och var lugn och snäll. Hon blev lite rädd då en bebis bredvid henne började skrika. Då gjorde hon samma sak. Somnade sen när vi skulle fika.
Idag har vi varit på bvc för mätning och vägning. Selina väger nu 4510 gram och är 56,5 cm lång. Ligger lite under det normala när det gäller vikten. Var sen på 2 månaders kontrollen, läkaren kände och klämde på benen, pulsen i ljumskarna, lyssnade på lungorna, kollar så att kordinationen är bra gällande armar och ben och även synen. Så allting var bra. Nu ligger hon och sover på kudden i vardagsrummet. Nu ska jag ta och skriva en önskelista på vad Selina vill ha i julklapp. Det är ju en del hon önskar sig =)


Vardag igen

Då var det Måndag igen. Idag sov jag till kl var 11. Selina somnade rätt så sent så man var slut i huvet i morse. Åt frukost och såg på hem till gården, sen gick vi bort till momma å moffa. Tylle var där och busade också. Fikade å åt middag där. Kom hem vid 19 tiden och nu passar jag på att skriva lite här för Selina har ätit och sover på kudden i soffan. Idag kom reg. skylten till barnvagnen men den går inte att fästa på våran vagn eftersom vi inte har en stålkorg utan tygkorg. Men jag ska testa med att fästa den i säkerhetsnålar och nåla fast den i sufletten, borde funka. På Onsdag ska vi på babymassage och på Torsdag ska vi på bvc, dags för 2 månaderskontrollen. Går ju så himla fort tiden...Hon växer så det knakar =) Nä nu ska jag ta å fika lite. Bye

Selina myser i sängen

Fredag igen..

Nu är det helg igen, vad veckorna går fort. Igår så var jag och Selina på mitt jobb och hälsade på. Allihopa stod runt Selina och bara åhh... Ja ni vet hur vuxna människor blir när dom ser en bebis =) Selina fick en present också, ett lammskin som hon kan ha i vagnen i vinter. Åkte sen och hämtade Cecilia för hon skulle åka med oss hem. Annars så gjorde vi inte så mycket mera igår. Mamma, pappa å C kom förbi i går kväll å fikade. Dom är ju i sthlm i helgen så dom var ju tvungen att träffa Selina innan dom for. Nu har Selina äntligen somnat, var lite för trött så hon inte kunde slappna av men nu ligger hon i sängen och sover förhoppningsvis några timmar.  Hon har sovit jättebra nu dom senaste nätterna. Somnade igår vid 23, efter att den tröga rapen kom upp :) Sen sov hon till 3, ville då äta. Somnade sen om igen och sov till 6, åt igen. Somnade och sov till 10, åt igen och nu somnade hon igen då efter några timmar.

Grannen var förbi med nypotatis till oss =) Alltid lika gott =)
Nu har jag fixat klart dopkorten så nu ska vi bara skicka iväg dom. Ska ta å framkalla lite bilder så man kan skicka ut tackkort till alla som har gett oss presenter när Selina föddes.
Håller även på att skriva i lite info i Selinas bok. Det är ju en hel del att skriva...

Trevlig Helg!

Selina i babysittern

Nya bilder

Sitter en stund i babysittern och funderar på livet... 6 veckor och 3 dagar gammal. Tiden går så fort.




Bilder på Selina


Helgen..

I Fredags var Jocke ledig, så vi tog och gick på en promenad hem till mamma/momma och fikade. Det var ju snö och minusgrader ute. Så Selina fick ligga i åkpåsen som jag har haft när jag var liten. Den är nog varm och skön att ligga i när det är kallt ute. Sen när vi kom hem så åt vi kebab med pitabröd*mmm* till middag. Sen tog vi bilen tillbaka till mamma för att vi skulle se idol där, iaf jag och Selina. Jocke åkte hem när det började. I Lördags så var vi på stan med Cecilia. Fikade buffe på Domusrestaurangen. Åkte sen och handlade mat och sen åkte vi hem. Bjöd sen på kvällen mamma och Cecilia på middag. Flygande Jakob. Det är gott det. Såg sen på teve och åt lite snacks. Sen vid 22 tiden så började Selina skrika oavbrutet fram tills klockan var 1. Antagligen magknip. Ingenting hjälpte ju, hon ville inte äta och inte ha nappen så det var bara att försöka trösta henne så gott det gick. Lugnade till slut ner sig och somnade. Tack och lov. I Söndags så var vi till min moffas grav och tände ljus, för det var hans födelsedag. Sen for vi hem till mamma och fikade och sen åkte vi hemåt. Tvättade och stökade på, Jocke körde 4 hjuling. Idag Måndag har jag och Selina varit på stan med mamma och Cecilia. Köpte en pärm till Selina, dopkort, nya "nappar" till matflaskan, och en vit amningströja. Fikade på wedan. Kollade även på doppresent till Selina. Ska nog köpa en månadsten till henne. Den kostar runt 300kr.

Ikväll så har Selina varit väldigt hungrig. Åt vid halv 5 när vi hade kommit hem, åt sen igen vid halv 7 och sen igen vid 8. Tar nog igen det hon inte åt idag, har ju sovit hela dagen. Nä nu ska jag se CSI.

Dop

Nu börjar det bli kallare, det känns att vintern är på väg. Nu har bönderna även spridit skit runtomkring en så det luktar ju inte gott.  Man kan ju inte ens gå ut för då luktar ju kläderna å allting sen. Idag har momma/mamma varit hit å hjälpt mig med att ta bort alla gamla blommor som man har haft ståendes ett tag ute. Också har jag fått ljung planterad i två krukor. Ska hitta nånting som mamma ska få som tack. Men vad?! Selina fick en orange pyjamas också. Annars så har jag inte gjort allt för mycket idag, Selina har inte sovit så mycket idag så jag hoppas på att hon sover bra i natt. Hon sover annars jättebra på nätterna, vaknar när hon är hungrig och somnar sen om igen.
Nu har jag fixat tid och dag för dop också. Det blir den 2 december, första advent. Ska köpa dopkort och skicka iväg och även fixa bilder till julkorten. Nu är Selina lite grinig, så Jocke går omkring med henne, men det verkar inte hjälpa. Nää bäst att surfa vidare.

Nybadad & nymatad

Igår var vi till bvc igen. Selina väger nu 4310. Det var lite lite tyckte Anne, bvcsköterskan. Men hon äter ju bra och visar att hon vill äta. Hon vaknar ju på nätterna själv när hon är hungrig. Så det var inget att oroa sig för. Hon är iaf 54,5 cm lång så hon växer så det knakar. Mamma skjutsade oss dit för Jocke var tvungen att ta audin. Sen så var vi hos dom hela dagen jag å Selina. Fikade också plockade jag fram lite stickat som Selina kan ha nu när det blir kallare. Det är sånt som jag å mina syskon har haft när vi var små. Sen när Jocke kom så åt vi middag där. Potatisgratäng & skivor. Såå gott!!

Åkte sen hem å slappade framför teven. Såg CSI och sen la vi oss. Men Selina ville inte sova, hon kräktes dessutom upp det hon nyss hade ätit, så hon va lite orolig. Fick sen mer mat och då slockade hon direkt. Sov sen ända tills halv 4. Fick då mer mat, somnade om igen & sov tills kl var nästan 8. Då fick hon mera mat. Sen var hon vaken i 2 timmar. Men somnade tillslut om igen och sov tills kl var 12. Då fick hon komma upp och bada. Så nu är hon nybadad och nymatad och ligger och sover i soffan.


Inget hus

Det blir ingen hustittning idag för att dom har ändrat sig. Hur kan man ändra sig när man har satt ut annons och folk är intresserade av att köpa. Lite störigt vi som hade velat fått tag i nåt större. Skiit också.

Jocke är ute å kör 4 hjuling och vet inte om det än, ska berätta det nu när han kommer. Jätteroligt=(  Jaja inte mycke å göra åt.
Idag vid 12 kommer Jockes chefer å hälsar på.

Igår var vi & hälsade på Kongo, Linda & Tove. Åt jättegod middag & efterrätt. Selina vaknade precis när vi skulle till och äta. Hon känner det på sig när jag ska äta tror jag :). Var sen vaken ett tag å kunde inte somna om fast hon var trött. Somnade sen till slut, när det var dags för efterätt. Vi åkte hem vid 19 tiden. Såg sen Deal or No Deal. Åt lite ostbågar å godis. Somnade sen vid 12. Selina vaknade sen vid tjugo i 4 å ville äta. Somnade sen om igen och vaknade igen vid 8 och åt igen. Var sen vaken tills kl var runt 9 somnade då om och sover fortfarande. Klockan är nu snart 11. Kanske går ut en sväng med henne sen i vagnen.


Hustittning & en tur till Sundsvall

Idag har det varit en riktigt fin höstdag. Jag & Selina har inte gjort allt för mycket. Ska snart åka iväg å hämta Jocke i stan å sen ska vi till Sundsvall för han ska köpa en 4 hjuling där. Så vi äter mat ute idag. Inatt så vaknade Selina vid 3 tiden, åt och seng ick jag omkring med henne i en timme. Tillslut så somnade hon och vaknade inte förns halv 7, fick då äta igen å sen slocknade hon. Sov sen till 9 sen var hon pigg och ville kliva upp, bytte blöja å la sen henne igen. Hon somnade då om så att jag kunde äta frukost. =) Vaknade sen å ville äta. Så denna natt var helt okej.

Det där huset vi ska kolla på blir på Söndag istället för mannen i huset var visst inte hemma i morn kväll. Typiskt. Ville ju dit så fort som möjligt å glo :) I morrn ska vi på stan en sväng. Ska fika med mamma å pappa å helen på stan. Ska även hämta ut en film som är från den gamla kameran. På Lördag ska vi till Kongo å Linda å lilla Tove å äta middag , blir skoj det. På Söndag blir det hustittning + att Jockes chefer kommer å hälsar på. Med andra ord. Fullt upp i helgen.


Sovmorrron idag.

Hallå!
Idag lyser solen. Men jag och Selina håller oss inne idag. Igår var vi till momma och var där hela eftermiddagen tills halv 8 på kvällen. Jag plockade på mig lite kläder som jag hade när jag var liten. Åsså tog jag med åkpåsen som vi hade när vi var små, passar perfekt i vagnen till vintern. Selina hade svårt att sova i natt. Vaknade kl 1 och ville då äta. Halvsov sen tills klockan var halv 5. Fick då äta igen, somnade sen till slut så vi klev inte upp förns kl nästan var 12 idag. Man var ju helt slut. Nu ligger hon och suger på nappen i spjälsängen, jag hoppas på att hon ska somna. Ikväll kommer momma å moffa å hälsar på.  Då får man lite avlastning :) På fredag ska vi titta på ett hus som vi är intresserade av. Betydligt större än det vi bor i nu. Skulle verkligen behöva flytta. Selina har ju så mycke kläder nu så man skulle behöva en garderob till.

RSS 2.0