bloggar igen..

Jag hatar att inte ha nåt internet, har inte skrivit på evigheter känns det som. Selina har iaf lärt sig att gå nu så nu springer hon omkring hela dagarna. Började gå riktigt den 27/9. Samma dag var vi på 1 års kalas och sen när vi kom hem så började hon bara gå eller gick väldigt fort över köksgolvet :). Det märks att hon är stolt över att kunna ta sig fram själv. Hon har ju en en egen vilja och lite trots kommer det emellanåt:). Pratar gör hon för fullt men det är inte mycke man förstår. Kisse blir Tisse, mamma säger hon rätt, pappa blir baba. Selinas första tand har ju kommit den har vi väntat på länge. den började synas i början av sept och nu är den nästan helt uppe, en bit kvar är det än.

Nu i höst så är vi mycket på öppna förskolan och Selina tycker om att vara där och leka, vi är där mest varje Tisdag och Torsdag.
Selinas andra tand är på g nu, förra veckan var hon riktigt förkyld och täppt i näsan så det berodde på tanden. Annars så är det full fart från morgon till kväll. Vi kliver upp halv 8 -8 på morgonen, Selina äter gröt till frukost och en smörgås. Sen springer hon omkring och hittar på bus tills det är dags att sova före lunc, brukar bli runt halv 11-11. Det brukar bli en halv timme oftast, ibland 1 timme. Sen äter hon lunch vid 12 halv 1 tiden. Sen är det full fart igen tills det är dags för lite mellis. Ibland äter hon det före innan hon sover annars så blir det efteråt. Selina får numera samma middag som jag äter, så man måste tänka på vad man ska laga. Men hon äter det mesta som bjuds. Hon älskar mackor, bullar, kakor och bananer. Tigga är hon bra på också, står nedanför bordet och vill upp i knät om man sitter kvar när hon har ätit klart.

Nu vankas det jul snart och vi håller på att planera vad Selina ska få i julklapp, vilka gardiner jag ska beställa + tyg till gardiner i köket. Vi hade ju ett jäkla problem att få tag i gardinstänger till burspråket. Hittade dock till slut i en butik i stan men vi lämnade tillbaka dom lika snabbt. Dyra var dom och han som jobbade där var riktigt otrevlig. Så vi ska köpa i en annan butik mycket billigare. Visst, inte samma kvalitet men dom måste ju hålla för lite tyg.

En liten uppdatering iaf. Får se när det blir nästa gång=)

Här kommer lite nya bilder.





RSS 2.0