utan blöja..

vem läser min blogg? skriv gärna en kommentar ni som läser..=)
annars då? full fart här hemma, Isabelle blev 9 månader idag, svårt att beskriva känslan över hur fort det går. Hon fyller 1 år om 3 månader...bu eller bä?! Selina blir 3 om ca 1 månad. Hon går utan blöja nu på dagarna och är väldigt duktig på att säga till om hon behöver kissa, men där tar det stopp. Hon kan sitta på pottan huuuur länge som helst tydligen, och det kommer liiite kiss i pottan sen får vi ta på en blöja så hon får kissa för då är hon så nödig att hon får ont. Men det går ju framåt iaf, så vips så är hon nog blöjfri iaf på dagen...och Isabelle kryper för fulla muggar nu, klättrar, ställer sig upp längs möbler och går..såå det är liiite mycket just nu. nä dags å lägga sig tror jag. Skriv gärna en kommentar .

postat brevet !

postade dagisansökan idag, det var något som jag hade skjutit på ett tag..ville inte alls tänka på den men nu är det gjort. Snart dags att börja jobba igen och jag vill verkligen inte tillbaka...fyy för tidiga mornar fyy för att ev. lämna på 2 dagis..nää jag kommer att stressa ihjäl mig på morronen för att hinna i tid. nu över till annat, Selina har äntligen fått sin sandlåda klar och hon blev ju såklart superglad, så nu har hon nånting att pyssla på med när hon är ute så kanske gruset får ligga kvar där det ska ligga..

kalas..!

Varit på idas kalas idag. Det enda Selina tjatade om var tårtan och när hon väl fick en bit då åt hon bara godiset...hmm..jaja.. nu ligger den lilla tjejen å sover å selina å pappa är hos göte å fixar nån kabel. så det händer inte så mycket mera idag.. snart stråket, får se om man får en barnfri kväll så vi kan gå ut å äta..
sen åker vi på en minisemester snart bara familjen. Ska bli skoj=)

ensam..

jaha då var man ensam igen..så jädra trist att sitta själv på kvällarna å va själv på dagarna med. Man har ju verkligen fullt upp. Speciellt idag då man skulle se till isabelle å samtidigt packa upp väskorna. Det finns ju igen som man kan be om hjälp heller. Men det gick ju iaf, bara lite grejor kvar i min väska. Jag har då mest tvättat en massa kläder idag och även städat kylskåpet och sen in å handla mat med barnen. Lagade makaronpudding till middag, sen ut å vattna innan Isabelle skulle lägga sig. Hon är dyngtrött efter götebortsvistelsen. Idag har hon sovit mera än hon brukar göra å somna på en gång gjorde hon med. Hon har ju lite sömn att ta igen. Det skulle bli finväder hela denna vecka så man får väl se vad man hittar på. Vi blir väl hemma bara å är ute i solen...nää nu blire inge mer..

RSS 2.0