Selina sover. 50 bast..

Selina är en duktig tjej. Nu sover hon på sitt rum på nätterna, utan några större problem. Man får gå in i gång ibland och ge henne nappen när hon har tappat bort den men annars så går det hur bra som helst... :) Trodde det skulle bli svårare att få henne att sova själv men tydligen inte. Varit på Ul idag och bf är den 20 okt. Känns långt borta med tanke på att magen är ju stor redan nu tycker jag. Och jag ska jobba ett tag till...får se hur det går. Ska söka hp från den 20 augusti. 

I går fyllde mamma 50 år så vi var dit och åt tårta. Min moster från spanien är här och hälsar på, så vi åt middag där i Lördags, grillat med potatisgratäng och strips..gott gott.

Blev lite kort det här men så får det bli...hejhej

Äntligen

Äntligen är det sommar snart, våren är här och nu är det grönt i träden och gräset växer. Selina utvecklas i en rasande fart. Numera så vägrar hon dricka i pipmugg så hon dricker utan locket. Det har ju hänt en del olyckor med mjölk över hela henne och golvet. Hon snappar upp ord på en gång, man säger en sak en gång sen säger hon det. Hon säger även korta meningar som pappa ute, kissen ute. Många ord kan hon som mjölk, docka, vatten, mamma, pappa, moster, momma, moffa, morbror, nej och sluta är väldigt populärt. Jag tror atr hon har kommit i trotsåldern med. Får hon inte som hon vill så blir det skrik och gnäll. Brukar ge sig rätt fort när hon ser att det inte hjälper. Vi ska börja lägga henne i sitt eget rum nu, börjar på dagtid och sen även nattetid. Det är verkligen på tiden, innan lilla bebisen kommer. Fast hon lär väl hamna i våran säng ett antal gånger misstänker jag. Annars så flyter då det på, jag har semester om 1 månad ungefär också ska jag söka hp så jag får det i augusti. Vi har bara 1 vecka gemensam semester jag å jocke men då blir ju Selina långledig från dagis istället. Det ska ju fixas och göras en hel del här hemma. Ny  trapp ute, ev. plantera en häck, fixa jordgubbsplantor och plantera dom i en pallkrage, köpa gräsklippare, köpa torkvinda, flytta och montera upp grillen + en massa annat.
Det är roligt med sommar =)

RSS 2.0