Måla naglarna

Igår kväll när Isabelle hade somnat så passade jag och Selina på att måla hennes naglar. Mörklila blev det. Både fingernaglarna och tånaglarna. Ska lägga in en bild så får ni se. Sen såg vi på allsången men efter en stund så blev hon trött så då var det dags att sova. Sen såg jag morden i midsomer. Första avsnittet, med barnabys kusin John(tror jag).

Hunnit en del idag.

Vilken dag det har varit. Jag har hunnit med en del som står på min göra lista.

Plantera om blommorna, det var nåt jag har skjutit på och gruvat mig för. Det tog 1 timme sen var jag klar=) Putsa fönstren i v-rummet och även dom i köket ännu en gång. Rensat bort ogräset framför huset hann jag också med. Jocke tog med barnen till fagerland så då passade jag på att göra lite hemma. Såå skönt att vara själv om bara för en stund. Jag hinner med så mycket lixom. Nån regning dag så ska jag dammtorka bokhyllan bland annat. Men då får jag göra de fast ungarna är hemma...Jocke är ju borta precis heeela veckan. Min semester börjar i morgon. Jockes börjar om 2 veckor. Vad ska vi göra då??? Ingen har ju semester samtidigt som mig. Det suuuger!!!

Vi tror för övrigt att I har fått vattkoppor. Röda utslag/prickar över hela kroppen. Men inga blåsor ännu, tycker dom borde ha dykt upp vid det här laget. Det började ju redan igår. Någon som vet hur vattkoppor utvecklar sig? Får man blåsor? Eller slipper vissa undan med bara det röda??

Nu sover iaf barnen. I ville inte lägga sig först. Gallskrek och skulle klättra ur sängen. Hon fick komma ner i sofffan en stund å äta en piggelin sen gick vi upp igen. Men någon välling ville hon inte ha. FÖR trött!!

Midsommarafton 2011

Glad Midsommar!!!
Lite mulet och regn är det. Då är allt som det ska då. Hoppas på att solen kommer fram iaf.
Om det inte regnar så ska vi iväg på hembygdgården här i byn och fira lite. Sen blir det grillning med grannarna ikväll.

Vad ska ni göra i midsommar?

Idétorka!!!

idetorka har jag just nu. Varje vecka när det är dags att skriva matlistan för en vecka framöver så blir det antingen samma samma mat eller så blir det inget alls. Så mat tips tack? tacos har jag redan skrivit..men sen då?

Idag blev jag hemma från jobbet med. Typiskt att bli sjuk dom 2 sista dagarna innan semestern. Inte bra för min plånbok direkt :/ Ungarna skjutsade jag ner på dagis så man kan göra som man vill =)!!
Dom skulle hälsa på på solbacken idag. Selina såg framemot det.
Sista dagen för dom på dagis nu för ett tag. Sen har dom sommarlov=) SKÖNT!!
Då kan vi göra vad vi vill. Ska ta å åka till moose garden å kika på älgarna. Blir nåt det, speciellt för Isabelle som inte har varit där förut. Åka thomeé, gå på jamtli, expo norr och tänka sig jag ska även slå till med att gå på yran en kväll!!!


Sommar!!

Sommaren är äntligen här!!! Fast just nu så är det äckligt varmt å kvavt. Lite friskare luft skulle inte skada.

Vad händer i sommar då? Snart midsommar igen. Yran, stråket. Kanske går en kväll på yran om vi har barnvakt. Blir väl en sväng dit å äta också. Brukar vi göra mest varje år. Sen blir det definitivt fest å grillat när bygget är klart. Just nu så härjar förkylningen fortfarande, bara inne på 3:e veckan nu. Rethosta och ögoninflammation..kom på köpet. usch å fyy.


RSS 2.0