Selina 1 år

I går så fyllde våran goa tjej ett helt år. Helt otroligt, vart har detta år tagit vägen? Snart går hon och blir en självständig liten tjej. Surrar en massa och pekar på saker och ting. Lampan vet hon vad det är och skrika högt är väldigt roligt.
Full fart är det varje dag=)

Sommar och sol

Ska försöka uppdatera lite grann.

I Måndags så var vi på krogstråket och åt lunchbuffé. Det var supergott och vi blev mätta. Jag, Jocke och Selina var det som var iväg. Superbra väder med och Selina satt i vagnen coh bara njöt och satt och tittade och pekade på allt folk när vi gick på stan. I Tisdags så var vi hemma och pysslade på lite grann, bjöd in mamma och Helen på paj när det var dags för allsången. I Onsdags var vi på Frösö Zoo och Selina verkade ha roligt. Pekade på alla djuren, ska lägga in bilder sen så får ni se. I Torsdags var vi på yranmarknaden, gick omkring där mest hela eftermiddagen, Cecilia var också med så jag och Jocke passade på att åka en karusell som heter Break Dance. Den var rolig först men sen vart den jättteseg.
Sen åkte vi och handlade mat och sen får vi hemåt. Igår var vi på Storsjöbadet och badade, åkte rutschkana med ringarna, skitkul. Selina åkte en liten rutschkana i barnbassängen. Bilder kommer därifrån med. Idag gör vi inte så mycket, Jag, mamma, Cecilia och våran faster ska åka och se diggiloo ikväll i bispgården. så vi åker väl kanske runt 17. Det börjar ju 19:00 eller 19:30.

Jocke börjar jobba till veckan och då återgår allt till det normala. Man håller ju på att planera Selinas första födelsedag.


RSS 2.0