Lussekatter/bullar

Har bakat lite sånt idag, såå gott. Också en pepparkaka och glögg till. Det är jul det =)

Tänkte jag skulle göra lite havrekex, mjuk pepparkaka och lite småkakor som passar i juletid. Någon som har nåt tips på nån god kaka? Drömmar är supergott men varenda gång jag har gjort såna så har jag misslyckats. Så jag vet inte om jag har lust att ens försöka med dom.

Jag har även börjat pynta lite grann här hemma, adventsljusstakar i fönstren och sen åker julgardinerna upp. Tomtar och sånt väntar jag med tills närmare julen.

-15 är det idag. Tur man slipper gå ut.

Tack å hej/ Ingela

Önskelista inför julen :)



Arlas senaste. Smaksatt grädde!


mmm dom där ser ju riktigt superdupergoda ut. Dom måste jag bara pröva. Vill du också göra det så gå in på Arla.se och kolla läget.

Isabelle 1 år!!

Nu har lilltjejen då blivit stor. Kalas blev det några dagar i förväg. Tårta, bullar å kakor=) Jättefina presenter fick hon. En bobbycar utav oss, dockvagn, morgonrock, kläder med mera.
Annars är det full rulle här hemma från tidig morgon till kväll. Isabelle vaknar mellan halv 7 och halv 8 ca, annars så är ju Selina duktig på att väcka oss genom att ropa eller skrika på mig på morgonen. Just nu så kan hon vakna 6 halv 7 tiden, inge roligt direkt. Hon vägrar ju sova på dagen med fast hon behöver det. Isabelle sover 2 gånger på dagen nu, ca 30 min per gång, ibland kan hon sova en timme på förmiddan eller på eftermiddan. Lite olika... Mat äter hon det mesta nu i burkmatsformat, annars blir det pannkaka , korv, våfflor, köttbullar, gurka , kakor, kex, mackor, gröt med mera. Klättrar gör hon mycket nu, livsfarligt, och soffan ska hon ju helst springa i.. rota i lådor i köket är spännande, gå i trappen med hjälp utav oss, dansa, busa med syrran eller dra katten i svansen=) Men helst av allt ska hon hänga mig i byxorna och gnälla, en riktig mammagris är hon just nu=/ liite jobbigt är det ju. Vissa dagar så gnäller hon och skriker hela dagarna...dåå blir man less. Önskar jag kunde lämna bort henne ibland och ägna mig åt Selina som får stå tillbaka rätt mycket nu. Det märks ju även på henne, hon blir gnällig, skrikig och trotsig! Men annars så är dom 2 goa tjejer som älskar att gosa, pussas och kramas och BUSA!!! med mamma och pappa eller med varandra.

/Ingela

RSS 2.0