beroende

nu när jag har blivit med en smartphone så blir man ju lite lätt beroende:) jag har laddat ner flera appar som vab, spel till tjejerna, så nu får jag inte ha telefonen i fred:), öp å aftonbladet. KUL! kan man läsa tidningen via telen ist så jag har sagt upp öp. Den kostar alldeles för mycket att ha iaf, dom höjer ju fan varje år nu..dyrt!!

Annars så ser jag fram emot helgen JÄTTEMYCKET!!!

=D

ledig dag!!

ledig dag, åkte in till stan och fyllde på kylskåpet med tjejerna. Dom for runt som 2 vildingar medan jag försökte handla.  Slutade med att jag glömde köpa lyspyl och även muffinsformarna som jag blippade in blev kvar nånstans i butiken och JA jag har betalat för dom men dom blev kvar. Skitungar!!

Jobbar ju hela helgen nu så då ville jag handla innan.

Ser fram emot nästa helg för då åker vi till Sundsvall=)

13

år sen du lämnade oss för alltid

:D

ja denna dag kunde inte ha slutat bättre :D mer säger jag inte...hihi!!! SPÄNNANDE!!

Nanne Grönvall

Igår var jag, mamma, syrran & Mattias iväg och såg Nanne Grönvall på folkets hus i Östersund. Kanonbra var hon. Verkligen sevärt.

Innan det så åt vi middag på Via Grande. Jag tog en pizza såklart:)

Idag håller vi oss inne för det är svinkallt ute. Jag har ägnat några timmar till att dammsuga och tvätta å plocka tvätt. Röjt i köket med mera.

Isabelle försöker vi få att gå på pottan. Men hon förstår inte det så de kommer i byxan..Har en hög me nerkissade kläder som ska tvättas. Bara å fortsätta träna :)


sjuk

Idag blev det vab, trodde jag skulle slippa det idag men insåg i morse att det är lika bra att Selina får vara hemma idag. Hosta och snorig är hon. Tur Jocke är hemma i morrn så jag kan jobba då iaf.

-13 är det ute idag..brrr.. Vi får vara inne iaf och pyssla på, lägga lite pärlplattor kanske och kika på film.=)



KALLT!!

jäkla skit att de ska vara kallt ute. Idag höll det sig på -10 iaf men till helgen ska det bli -20. Jag skulle vilja åka lite skridskor med Selina. Skulle hon nog tycka om. Men det kan man ju glömma, och det är ju bara på helgen som man kan åka dit. Isabelle har ju inga skridskor och jag kan iaf inte åka med båda själva. =/

Selina börjar dessutom få hosta så snart är hon väl sjuk igen...

RSS 2.0