Storsjöbadet

Idag blev de storsjöbadet och det gillades av tjejerna. Isabelle är ju inte ett dugg rädd för vatten överhuvudtaget. Hon kastar sig i vattnet från kanten utan att blinka. Tur hon har flytkuddar som håller henne ovanför ytan. Tokiga unge!! Selina däremot är mera försiktig och tar lite i taget men hon drog iväg lite själv i bassängen och hoppade från kanten hon med.

I morrn blir det djungelhuset, så man lär väl åka en å annan kana i morrn å lite hoppborg blir det säkert också=)


sova, vad är de?

tjejerna skulle promt ligga i samma säng nu när jag la dom. Får se vart och hur dom somnar till slut. Men  nu när vi har julledigt så gör det ju inget om dom somnar sent=)
Jag hör hur dom håller på å lever om just nu..jaja dom får hållas ett tag till..




sova i samma rum

Dagen innan julafton så fick Isabelle sin madrass så då fick tjejerna sova i samma rum. Det gick bra faktiskt. Dom sov ända till halv 8 på morgonen. Men i går så vaknade hon och fick för sig att det var spindlar i sängen. Jätterädd å lessen så hon fick sova i våran säng då. Inte direkt mycke plats man har själv men hon somnade till slut iaf och sov lääänge. Strax före 10 så klev vi upp=).

Nu till någe annat. Stormen Dagmar härjade ju häromnatten. Jädrar vad det blåste, trodde att taket skulle lossna på huset, men det höll. Jag skulle ju dessutom upp å jobba dagen därpå, trodde inte att jag skulle ta mig iväg men som tur va så avtog det på morronen och jag kom fram iaf.

Natten till idag så jobbade jocke och även idag har han jobbat. Jag hoppas på att kunna åka å handla lite i morrn men får se, jag åker inte med barnen själv.

Vi har heller inte varit ute nånting på flera dagar för jag å Jocke har varit/är förkylda. Så jag hoppas på att vädret bättrar på sig så kanske vi kan vara ute lite grann. Tjejerna är rätt så rastlösa numera..

Julen var bra iaf. Var hos m & p å firade. God mat å trevligt sällskap å lagomt med klappar. Inte överdrivet mycket.

Nä isabelle ropar måste gå .. hejhej

hämtat paket

Idag var jag och tjejerna till Lit och hämtade ut ett paket eller 2. Det ena var det julklappar i. Jag tror att dom som får dom blir glada. Jag skulle kunna ha behållit dom själv till och med =)

Annars så har dagen rullat på. Jag & Isabelle sov rätt länge i morse. Kl 9:13 vaknade hon:) Selina klev upp strax före 8 å gick ner å kikade på teve.

Dagens middag idag blev currykyckling i ugn och ris till. Går supersnabbt å göra åsså slipper man stå vid spisen allt för länge.

Nu inväntar vi pappa Jocke som har med sig tjälaknulen hem och den ska raka vägen in i ugnen, för det är morgondagens middag.

I morgon ska vi hämta Isabelles "säng" sen får tjejerna dela rum.

Jag ska på stan med lillasyster och handla det sista innan jul.

Nu inväntar vi julkalendern

Ha en bra kväll.



Sherlock Holmes 2

Den ska jag se på bio. Hoppas jag.

snögubbe

ungarna vill ut och göra en snögubbe men Isabelle är fortfarande snorig så jag får se hur jag gör, och jag har inte heller nån ork känner jag. Skulle ha varit och hämtat ut paket också.

Vaknade 9:13 i morse=) så fort jag klev upp så flög Isabelle upp med. Selina klev upp halv 8 så hon sov länge hon med.

Jag funderar på vad jag kan baka för nåt, måste kolla vad jag har hemma. Kakor kanske eller bara en sockerkaka?

Får se vad dagen erbjuder.

Hörs!

sjukstuga..

Har inte tid att vara sjuk nu så jag dricker nåt fruktansvärt äckligt..uähhh . Det har hjälpt förut iaf. Isabelle är snorig men Selina är än så länge frisk.

Våran värmepump har ju strulat, den har iaf gett värme denna gång. Men den går utan att stanna och tina av sig. Det var fel på tempgivaren, men nu har det varit en kille här i flera timmar och fixat å grejat så nu hoppas vi på att den fungerar.

Gick och la tjejerna för en stund sen men det blir ingen lång vilostund för då får jag dom aldrig i säng i kväll. Jocke är dessutom borta i 2 nätter så jag får ingen backup där men vad är skillnaden när han är hemma då?? :D nu får jag väl stryk :)

Höres!

kyrkisavslutning

Måndag igen. Ledig dag=) Hemma och har kokat knäck och tjatat på Selina att städa rummet så jag kunde dammsuga där. Tog ett tag men nu är det gjort. Isabelle är förkyld men rätt pigg ändå. Sov som en stock i natt och hon vaknade inte förns kl var över 8. Selina däremot var uppe före oss, hörde aldrig när hon klev upp.

Igår var vi på kyrkisavslutning i kyrkan. Selina och hennes kompisar sjöng för oss. Isabelle ville ju också stå där framme och sjunga så hon hängde på syrran. Sen gick vi till församlingshemmet och åt gröt och stut=). Sen åkte vi hemåt å bara slappa. Såg sista avsnittet av Allt för sverige och efter det så slog jag in julklappar och jocke rimmade på en del. Så nu ska jag bara hämta ut ett paket med mammas julklapp och köpa jockes sen så är allt klart hoppas jag. Tur jag bara jobbar i morrn och på onsdag. Sen är jag ledig till annandagen=) Idag snöar det så vi går inte ens ut för att hämta posten. Isabelle är iaf för snorig för att vara ute.


Selina i sin nya julklänning


Julkort!

Dags att skriva lite julkort och skicka iväg. Inser att det blir en del kort över. Någon som vill ha ett julkort från oss?? =) Hojta till!!!

Hittade ett gammalt kort på Selina..HERREGUD vad tiden går fort=/



Klippdags!!

Snart ska vi i väg till frissan. Tjejerna ska klippa sig. Sen lunchar vi med pappa Jocke =)

Ha en bra dag!!

så sant så sant

Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig.
Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig.
Slösa inte dina tårar på människor som får dig att gråta om och om igen,
utan att fälla en enda tår för din skull.
Le mot människor som får dig att le.
... Lita på de som är värda att lita på.
Slösa din tid på de som uppskattar det,
och kom ihåg att varje människa gör sin egen lycka genom att välja
de människor till sin närhet som får en att må bra!!♥ ♥ ♥

VINTER!!

Äntligen är det vinter ute, som vi har väntat. Nu har jag varit ledig i 4 dagar så idag är det dags att återgå till jobbet. Det går så fort när man är ledig och man blir lite bekväm av sig men det ska nog gå bra. Tjejerna ska vara hos momma tills Jocke kommer hem. Jag jobbar kväll idag. Sen 3 B turer på raken sen ledig helgen. Då blir det en runda på stan igen och handla sista julklapparna. Kanske hinner baka lite pepparkakor med.

Beställde lite julklappar till tjejerna i förrgår. Julklänningarna som jag trodde skulle komma var slutsålda. Hur fan kan man då få igenom sin beställning?? idioter!!
Men jag har kommit på en annan lösning.



Hittade lite gamla bilder:)


julklänning till tjejerna

Hittade denna fina julklänning till tjejerna hos Haléns.
Mycket bra pris och dessutom fick jag 100:- rabatt :)



RSS 2.0