stora tjejen!!

kan man bli mera stolt. I måndags så bestämde jag att nu var det dags för Selina att komma igång med att iaf kissa på pottan, hon kissade på pottan 2 gånger den dagen och första gången var inge roligt men andra gången gick det bättre. I går var vi istan så då fick hon ha på sig blöja, men när vi kom hem så åkte den av. Hon kissade utan större bekymmer, Idag har hon kissat på pottan varje gång och även gjort nummer 2. Hon är så duktig, går till och med dit själv nu å sätter sig. Såå till slut så, fast det gick ju rätt fort ändå från det att vi började potträna..å snart fyller hon 3 år..ojoj vad åren rusar förbi en.

full rulle..!! huset snart klart

Isabelle går med gåvagnen nu, så det kan ju inte vara sååå långt borta att hon börjar gå själv=) Hon har verkligen gjort stora framsteg denna sommar. Börjat krypa, ställer sig upp och går längs möbler, nu har hon till och med börjat äta burkmat efter mååånga turer fram å tillbaka. Så det underlättar ju lite. Fast hon äter ju inte utan protester, nejnej såå bra går det inte men hon får iaf i sig det. Selina är ju som hon är den lilla tjejen har verkligen blivit stor. Hon har fått ett väldans humör skriker och slåss har hon börjat med så nu åker hon upp på rummet på en gång när hon inte hör vad vi säger...snacka om trots!!!! Någon unge ryker ju snart. Jocke börjar ju jobba till veckan så då är man själv med barnen igen... Selina är ledig från dagis 2 veckor till sen börjar hon gå igen med lite ändrade dagar. Mån, Ons, Tors. Känns som att veckan blir lite längre då och på torsdagarna kan ju jag åka in å handla om jag känner för det.

Snart är äntligen huset färdigmålat, såå jädra skönt. Synd bara att jag inte fick måla så mycket som jag ville men så är det när man har barn. Bara att acceptera, man får stå tillbaka och låta saker vara.

Tack kära syster för din kommentar:) ♥ Inte ofta man får höra vilket bra jobb man gör.

RSS 2.0