Bilder!!

Lite bilder kommer här:


Systrarna bus






Vi var å grillade vid sjön och Selina hittade lite...



Så vi tog ett kort på den lilla högen med bajs :D



härliga vår :D

skepp o hoj ! Vilketn härligt väder det har varit idag =) jag å Isabelle har varit in till moster å hälsat på henne, ätit hembakat och bara tagit det lugnt. Jag berättade inte för Selina att vi skulle dit för då hade hon velat följa med. Hon får hänga med en annan gång, hon ska väl sova över där nåt å bara hänga med moster alldeles själv. Annars rullar det på, det börjar närma sig nu...såå skönt med vår å sommar snart..då ska jag så lite fröer å fixa pallkragarna åsså ska det fixas en massa ute. Vi ska måla om huset, ska INTE bli roligt men det är ett måste. Ett annat måste är en ny bro, det står också högt på listan, den som vi har nu är ju helt rutten delvis dessutom är den såå liten så den nya blir större å lättare att gå i för barnen. Sen ska det väl förhoppningsvis öppnas upp uppå övervåningen å börjas på lite smått där, + en massa grejor till ska göras. Får se vad som blir gjort i sommar. Hur ska man hinna alla måsten å allt man vill göra under sommaren. Man vill för mycket. Men en sak ska bli såå roligt. Jag å barnen, syster, mamma å pappa åker till gbg i sommar. Ska bli riktigt roligt!! Kanske träffar på kusin vitamin med familj. Det är så skönt på kvällarna numera, barnen sover och man kan bara slappa i soffan..det är alldeles lugnt å tyst..man vill nästan inte gå å lägga sig för man vill bara njuta av att vara uppe själv.Meen man måste ju det, Selina är morgonpigg numera vaknar mellan 6-7 på morgonen, mindre roligt. Tur att den lilla iaf sover längre än så länge. Nu kom sambon hem..bäst att va liiite social kanske... Gonatt!

bakat massor

vart tar tiden vägen egentligen?? Snart är det äntligen vår, den har man sett framemot ända sen i somras i stor sett. Tycker inte om hösten å vintern speciellt mycket. Men alla årstider har väl sin tjusning..
Barnen bara växer å växer, Selina pratar i stort sett rent nu. Frågar mig vad jag gör och vart pappa är eller så går hon runt å säger älskar pappa, gjorde det häromdagen, såå söt så =) hon förstår ju väldigt mycket och ser allt man gör å säger. Vääldigt uppmärksam är hon minsann. Isabelle är snart 5 månader..hon äter gröt nu också ska jag börja ge henne lite pure som hon får smaka på. Numera somnar hon rätt fort och smärtfritt, lägger henne vid 21 i hennes säng sen sover hon oftast till 5-6 innan hon äter, somnar sen om till 8-9. Tänkt om den större damen kunde sova längre..men nejdå hon ska upp 6-7 redan. Igår gav jag mig inte utan hon fick så lov å somna om, det tog en timme sen somnade hon om 1 timme. Vet inte om det var värt besväret men det kanske kan få henne att sova längre på sikt. nu sover barnen såå skönt..lugnt å tyst.. jag har faktiskt hunnit bakat lite på sistonde. Matbröd, kärleksmums, hallongrottor och morotskaka har det blivit. Ska ta å baka lite bullar med, det är slut i frysen.. så det är bara å komma å fika =) Selina har varit hemma från dagis denna vecka, hon har varit riktigt förkyld och en rejäl hosta som oftast kommer när hon ska sova.
nää dags å göra lite annat..tjohej!


fullt upp..

I helgen hade vi fullt upp. Fredag var jag & Selina in å handlade mat, också fick vi lite egen tid bara hon & jag=). Sen när vi kom hem så fikade vi sen skulle jag iväg på begravning. Sen var den dagen slut. I Lördags var jag på stan med mamma å syster. Timmarna bara rusade iväg men jag handlade iaf en tröja på stadium och en skjorta och en tröja på jc. Blev även ramar till korten som jag har förstorat, och lite annat. Lördagskvällen kikade vi på film. I Söndags så var vi in på Mora träsk med Selina, mycket folk. Tur att jag hade förbokat biljetter. Så vi satt och sjöng med å klappade händer o gjorde rörelser, Selina var väl kanske inte lika road som vi haha.. sen köpte vi en t shirt och en cd skiva till henne. Så det var denna helg.


Igår så gjorde jag ingenting förutom att vi var på bvc och Isabelle väger nu 7290g och är 66,6 lång.Tänkte baka men det blev inte så.. kanske idag..beror på om jag orkar. skulle ha varit ute med nu när det är så fiiint väder...hoppas på lika fint i helgen så kanske vi kan åka iväg en sväng med skotern=) skulle vara roligt. Isabelle har ju börjat äta gröt nu och hon gillade det på en gång, banangröt kör vi. Också får hon vtn till och det gillar hon med utan problem.
Tänkte börja med pure när hon är runt 5 mån kanske..nu kallar ungen...hejhej!



RSS 2.0