Punka

I morse så fick jag punka på ena backdäcket på bilen. Lagomt kul. Jag har lånat mammas å pappas bil eftersom våran är det någe fel på. Så jag lämnade Selina på dagis vid 6 i morse, tyckte det luktade konstigt om bilen men funderade inte så mycket mera på det. Hinner köra till Ringstakorsningen och så smäller det till, jag tänkte.... Nu körde jag på nånting men det visade sig vara punka. Ringde på hjälp, medans jag stod där så stannade det en kille å hjälpte mig byta däck. Faktiskt den enda som stannade. Bytte sen bil med pappa, så Danne fick skjutsa in mig på jobbet. Jag blev faktiskt bara 5 min sen, bra gjort  tycker jag med tanke på det som hände. Förhoppningsvis så kan jag ta våran bil i morrn.

Fan vad kallt det ska vara, det blir ju så kallt inne också. Hoppas på lite mildare väder snart. 2 dagar kvar sen helg.. sköönt.
Hoppas på att få sova lite... man är rätt trött när man kommer hem. I morse så fick jag väcka Selina 5:20. Inte roligt, men ett måste när man börjar 7. Jocke gav henne välling i sängen och sen var det bara å göra henne klar och åka.

Det är tur att hon gillar att vara på dagis iaf. Nu går det jättebra att lämna henne, vinkar hejdå och sen går jag. Selina tittar lite på mig och sen hittar hon på nånting att göra. Läsa en bok eller så. Hon äter väldigt bra nu, använder skeden/gaffeln och stoppar in maten i munnen, inte alltid den hamnar rätt men nästan. Så hon lär sig ju mycket när hon är på dagis. Sover gör hon inte mycket. 15 ungefär. Fast idag sov hon 30 min på förmiddan så jag fick söva henne hemma sen annars så hade hon inte orkat varit uppe till läggdags.
Nu är det snart Bygglov... hejhej!

Alla Hjärtans dag 14/2 2009

Jag fick en fin mugg utav Selina som det står "Min Mamma" på också var det några fina rader skrivna i muggen.

Vi for ut en sväng å grillade lite korv nere vid sjön, för det var ju någorlunda fint väder. Idag var det ännu bättre väder så jag och Selina gick till momma & moffa och åt hemmagjord paj. Passade på att klippa Selinas lugg när vi ändå var där, fick muta henne med en clementin så gick det lite bättre. Jocke var ute å körde skoter men dök upp lite senare. Sen gick vi hemåt och började med maten, det blev pastagratäng med skinka och cremé fraiché. I morron är det jobb som gäller. Jobbar dag nu i 4 dagar sen ledig 3. Ska bli så skönt med 3 dagars ledigt. Ska in
å besikta golfen på Fredag. På Lördag ska vi till Kläppe. Söndag blir vilodagen.

10 år



Idag är det 10 år sen moffa gick bort. Det har gått fort, man minns det som att det var igår.

6/2 1999
6/2 2009

Tänder ett ljus för dig!

Förkyld

En liten uppdatering.. Selina har blivit förkyld så att jag har varit hemma i 2 dagar nu och vabbat. I morgon har jag ledig dag sen jobbar jag fre-mån. Så Selina är hemma resten av  veckan. Lika bra det så hon blir frisk. Det har ju varit så fint väder också men vi har ju fått hållit oss inne. Så typiskt. Hoppas på bra väder nästa helg då jag är ledig, kanske man kan grilla lite korv. Igår gjorde jag egna potatisbullar med citron och vitlökssås till. Super gott blev det. Speciellt såsen vart perfekt. Idag blev det rester från frysen, festnudlar. Det tyckte Selina om, hon åt upp allting=).

Tänkte jag skulle ta å beställa lite gardintyg till köket men jag hittar ju inget som passar. Vill ha något mönstrat med grönt i.
Får leta vidare... Satte upp andra gardiner i vardagsrummet idag, nåra gamla som jag hade liggandes. Selina hjälpte också till, drog runt dom gamla på golvet bland annat, hon var såå duktig. Annars så funkar det bra på dagis, hon har fullt upp där och ska berätta en massa saker när man kommer dit och ska hämta henne. Fast hon sover då inte så bra där iaf inte just nu. 15-30 min på hela dagen. Förstår inte hur hon orkar.

RSS 2.0