uppdatering..

Nu så har vi skaffat internet hemma, det var verkligen på tiden. Synd bara att det inte blev tidigare då man var hemma och drog. Men jag får väl ta till vara den tiden man har till att blogga. Det finns en del annat man ska hinna med också.
Jag började jobba förra veckan och det går bara bra än så länge, har faktiskt inte så långa dagar, slutar oftast efter lunch, hämtar Selina på dagis också åker vi hemåt och tar det lugnt. Eller så inte, Selina har en jädra energi, fattar inte hur hon orkar hålla igång i 200 knyck. Oftast sover hon bara en halvtimme mellan 12-12:30 på dagis sen är hon vaken tills halv8- 8 på kvällen. Vi kliver ju ändå upp vid 6 på morgonen så hon borde ju vara mera trött men icke då. Kanske blir mera sen, det är ju fortfarande så nytt med dagis, alla barnen och alla grejor att leka med så hon hinner inte med att sova för då kan hon missa något. Selina håller på att få en till tand, till vänster om ena övre framtanden.


Idag har vi varit i Åkersjön i stugan, Jocke har kört skoter och jag, Selina och moster har gått en rejäl promenad. Så man vart helt slut när man var tillbaka i stugan. Också har jag ju fått ont i ryggen med, knäppte till i morse när jag skulle ta på mig skorna. Men det är iaf bättre nu. I morrn ska Jocke också till Åkersjön men jag och Selina stannar hemma och tar det lugnt. Kanske åker pulka, fast det skulle ju bli 18- här i morrn.
Det var allt för denna gång. hejhej







Inskolning på dagis

Fungerar som vi trodde, jättebra. Selina springer omkring och leker, hon blir lite avvaktande när dom stora barnen kommer.
Men sen så släpper det och hon ska vara med dom och leka. Selina fick en teckning utav en tjej på dagis. Så dom äldre tjejerna är jättesnälla och ska klappa och ta på Selina hela tiden. Det tycker hon inte så mycket om men det visar hon direkt. Vi har varit där ca 2 timmar tis-tors. 9-11 och 9-12 i Fredags.  Vi har varit med på lunch och mellis. Till veckan så blir det väl frukost också ska hon sova i vagnen nån dag där också. Jag börjar ju jobba på Måndag så Jocke är hemma då och på Tisdag, sen tar jag ons-tors.



RSS 2.0