Kalas hela helgen för stora tjejen Isabelle

Måndag igen...!!

I helgen har vi haft kalas för Isabelle i 2 dagar. Barnkalas på Lördag vi bjöd på tårta, cupcakes, bullar och varmkorv med bröd. Söndagen så kom familjen. Blev glasstårta då, var riktigt gott med glass ist för tårta=)
Isabelle fick en pippidocka och en mus, alfonspussel, kläder, magnettavla och böcker.

Idag blev det heldag för tjejerna på dagis, hämtade dom 16:30 och då var det mörkt. Nu går det undan, blir mörkare mycket tidigare nu när det är vintertid. Hem och laga mat lite snabbt och sen i säng med dom. Nu sover dom sött och jag ska ta å tända lite ljus och bara slappa i soffan:)





Råtta i väggen

Äntligen helg igen=)
Men jag ska inte klaga, har bara jobbat 2 dagar denna vecka. Skönt att slippa upp så tidigt.

Men ungarna är ju desto piggare på morgonen. Selina vaknar halv 7 & Isabelle en stund senare. Fast igår sov hon minsann, bara för att jag blev väckt utav en råtta..den kröp inne i väggen. Krafs krafs..nää fyy fan, äckliga djur.

I morgon ska jag och Selina in till stan och handla lite grann. Mat och lite till Isabelles kalas på Lördag.
Tårtbilden valde hon helt själv:) Lägger upp en bild på tårtan sen i helgen.


Fast ser råttan ut så där så kanske den får vara kvar?!

Isabelle 2 år

Idag fyller hon 2 år. Bara så där. Redan har det gått 2 år sen hon föddes kl 05:58 på Måndag morgon.


Brandvarnare- en väldigt viktig grej.

Vaknade idag med med halsont. Verkar vara nån infektion jag har fått =/ Tur man är ledig igen i morgon. Men då ska jag ta å baka bullar tills Isabelles kalas. I morrn fyller hon 2 år, stora tjejen!!
Idag hinner jag inte göra så mycket. Ska iväg å jobba sen, tjejerna ska vara hos momma.

Tittar på nyhetsmorgon på 4:an. Dom pratar om brandvarnare. En väldigt viktig grej att ha i sitt hem. Vi hade en uppe men den är trasig och nu har det inte blivit av att köpa en ny. SKAMLIGT!! Tänk om det skulle börja brinna?? Då brinner vi upp allihopa....NEJ jag ska köpa en brandvarnare på fredag när jag ska in till stan. Eller 2 ska jag köpa..

Ha en bra dag// Ingela



bullbak med mera

Idag blir det förhoppningsvis lite bullbak och även tårtbottnar måste jag slänga ihop:)

Vaknade med ont i halsen och hosta. Hoppas på att det går över omgående. Har INTE tid att vara sjuk=/

Tjejerna vaknade tidigt, men dom la sig ju tidigt igår också.

Nej dags att hugga tag i tvättkorgen och dammsugaren..







Tips tack!!

Dags att börja tänka på julklappar!

Svårt är det varenda år att komma på något riktigt bra, iaf till vissa.

Till barnen hittar jag alltid något men till dom andra är det svårare.

Jag tar gärna emot tips=)


Idag har jag bakat kakor och muffins till Isabelles stundande 2 års kalas.

Isabelles presenter är iaf klara. Hon ska få en pippidocka utav momma å moffa. Utav oss blir det filmer, kläder, bälte till jeans och några gosiga små hästar att leka med. Hittar säkert något mera också innan hon fyller.

Nu ligger tjejerna och sover sött.

Gokväll// Ingela





Moffa!!!

Moffas födelsedag idag! Jag ska åka ner på graven med tjejerna och tända ett ljus. Han skulle ha blivit 87 år idag. Världens bästa moffa!! Han fanns ALLTID där för oss.


HÖST!

Vad tiden rusar iväg, som vanligt förstås. Isabelle blir snart 2 år och vi funderar på vad hon skulle vilja ha. Lite filmer blir det förstås och kanske en skurhink så hon kan hjälpa mamma att städa. Hon gillar ju nämligen det=). Hon pratar på för fullt nu, det bara bubblar ord och meningar ur henne. Jätteduktig är hon.*stolt* Det har varit lite si och så med läggningen på kvällen men nu när hon får lyssna på en skiva så går det hur bra som helst. Bara att säga godnatt och sen gå. Skönt! Selina får däremot inte lyssna på skivor längre när hon ska sova för det gick så långt att hon vaknade flera gånger på natten och ville ha skivan på. Men hon har ju kommit på ett knep. När vi har sagt godnatt och gått därifrån så går hon ner från sängen och sätter igång den själv. Och JA det är okej om hon gör det själv. Men vi låtsas som om vi inte vet det.

Annars så har hösten anlänt. Härligt på ett sätt men inte att det är mörkt på morgonen när vi ska iväg på dagis och jobb=/ Jobbigt att väcka ungarna så tidigt också. I morse var det frost ute vid 7 och bara 1 plusgrad. Helgen som var så var det dags för den årliga slakten av grisarna och kalkonerna. Så nu ligger köttet i frysen. Ska nog grilla lite i helgen=)

Jag har blivit förkyld, har ju klarat mig rätt länge nu, men nu åkte jag dit. Även Selina är lite snorig igen. Hoppas bara det är lindrigt. Tur man är ledig iaf så jag slipper ev. sjukanmäla mig.

Ha det gott/Ingela

RSS 2.0