Mina tjejer!!

Det finaste jag har



de va jobbigt..

Just kört mitt första "träningspass" Plankor, utfall & knäböj med pilatesboll. Fyy fan de va jobbigt..men roligt:) får köra varje dag så ska de väl ge resultat. Kosten måste ju åxå ändras lite. Inga kolhydrater..hmm hur ska de gå? =/


bara å sätta igång

Jag fick ett fitnesset utav syrran innehållandes en boll, matta och några gummiband, så nu är det bara å sätta igång då :)


ny mobil

Nu väntar jag på att min nya mobil ska komma:) !!!

Happy Birthday to mee!!


I morrn blir jag ännu ett år äldre..bara ett år kvar sen är man riktigt gammal..uhh =/

träna

man kanske skulle ta å röra på sig lite eller träna.. plankor verkar många köra med å lchf..men jag har ju inget tålamod eller någon fantasi men jag kan ju iaf pröva. nån som har tips på bra träning ?


krock

http://op.se/lanet/ostersund/1.4279504-krockade-medvetet-med-bilen

livet..

Är pappa i himlen nu?

Såg på teven, en liten tjej som miste sin pappa alldeles för tidigt.
Fyy fan vad livet är grymt ibland.

stökat undan julen

oj nu var de länge sen ja skrev. Det har ju inte hänt så mycket heller. Nyårshelgen passerade ju förbi snabbt. Både jag å Jocke jobbade. Tjejerna fick vara hos momma å moffa. Efter jobbet på nyårsafton så åt jag middag där och sen for jag hem å duschade. Sen så slappade jag bara i soffan innan de var dags att lägga sig. Sen har dagarna rullat på, jag har jobbat och nu när jag är ledig i helgen så jobbar jocke. Till veckan åker han iväg å jobbar igen å tjejerna ska på dagis.

Idag har jag plockat undan det mesta av julen. SKÖNT!!


RSS 2.0