supermorsor!!

"Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistisk sex när lille jesusbarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är./ Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst.

Stämmer så bra, när ska vi fatta att vi duger som vi är och inte behöver visa upp en fasad som visar hur duktiga vi ska vara jämt!!

supernice...


Selina 3 år

Ja nu har stora tjejen fyllt 3 år. Tänk vad tiden går och vad självständig och bestämd hon har blivit. Det var en jättebra dag tror jag iaf. Vi hade först barnkalas dagen innan hon fyllde. Mussepigg tema från duk till tallrikar. Alla barnen kunde komma och hon fick jättefina presenter=) Vi bjöd på korv med bröd och sen blev det tårta och kakor på det. Sen på hennes födelsedag så kom dom närmaste hit och åt tårta å kakor, Selina fick ännu mera paket. Så hon var nöjd=)

RSS 2.0