...

"Footprints In The Sand"
You walked with me
Footprints in the sand
And helped me understand
Where I'm going

You walked with me
When I was all alone
With so much unknown
Along the way


That's when I heard you say

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair

And I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand
When I'm weary
Well I know you'll be there
Cause I can feel you
When you say

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sadness and despair
Oh, I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand


When your heart is full of sadness and despair
I'll carry you
When you need a friend

I promise you
I'm always there
When you need a friend
You'll find my footprints
In the sand

förkyld hela bunten

Det började förra helgen, Selina och Isabelle blev snoriga båda 2 sen hosta på det, speciellt Selina. Hon har nästan hostat lungorna ur sig i veckan, jag misstänker att det har varit nån lindrig form utav kikhosta. Läste att man tydligen kunde få det fast man är vaccinerad mot det. Så Isabelle har också hostat men inte lika mycket tack å lov. Hade hon haft lika mycket hosta som Selina så har man ju fått åka till en läkare för det är ju farligare för henne som är så liten. Hon har ju också nyligen fått sin andra dos utav det vaccinet mot kikhosta den sista får hon vid 1 år tror jag. Så Selina har varit hemma från dagis i veckan, låg mest dom första 2 dagarna och kikade på teven. Jag har ju inte heller varit så kry, åkte på en förkylning både jag å J också har magen tjorvat en massa..usch..inge roligt. Så man har varit lite låg. Magen är bra nu iaf men man är fortfarande snorig. Så i helgen har man bara varit inne hittills, ska nog kanske gå ut en sväng sen, måste få lite luft. Ska bara ta å dammsuga huset å städa undan lite skit. Skulle ha fått upp mina gardiner i v-rummet, hämtade ju ut dom i fredags. Kanske blir i morrn..om jag får för Isabelle, hon börjar bli lite FÖR rörlig den tjejen. Idag så tog hon sig ur bumbon??? ja hon lyckades med det. Också har hon börjat snurra flera varv på golvet ungefär som en virvelvind, så på de viset så tar hon sig dit hon vill..haha.. toktjej.
nää nu kallar Selina.


Här kommer en bild på tjejerna


Påsken 2010

I torsdag så kom påskharen och fick Selinas nappar. Det har gått jättebra, som det oftast gör med henne =).
Igår var vi till stan och handlade lite mat å sånt. Skönt att det är långledig för Jocke, hoppas på lite bättre väder så man kan vara ute men icke då. Jag och Selina var och hämtade påskris i torsdags och då var det en massa slask ute och hon hoppade och plaskade hejvilt. Väldigt roligt med vatten=).
Igår var vi och åt middag hos mamma å pappa. Flygande Jakob, gott det=). NU verkar det som finvädret kommer, men vi blir inne idag. Selina är lite tussig..Isabelle å J är inne istan en sväng så vi ta det bara lugnt just nu, jag har hunnit baka tekakor iaf. Behövdes fylla på i frysen...också går tvättmaskinen som vanligt, tog in en hel drös med kläder i går till Isabelle som ska tvättas innan användning. Hon växer ju så fort så man hinner ju inte med. Gröten äter hon numera 2 gånger per dag, också har hon fått smaka lite pure, tyckte hon var gott :D Jag ska börja ge henne lite välling närmare 6 mån. Så kan man sluta med nan sen.
Hon fick ju 5månaderssprutan i torsdags, skrek som en jag vet inte vad..var även skrikig vid läggdags men hon somnade då tillslut. Blev ju bestulen när jag var på bvc, en leksak som hängde på babyskyddet, trodde inte att nån gjorde så mot ett barn men där ser man hur lågt vissa kan sjunka...nog om det jag hade ju tänkt att S skulle vara påskkärring i helgen men hon vägrar att bli målad så de sket sig..vi får ta det nästa år, då har vi ju 2 små påskkärringar=)

RSS 2.0