lite av varje..

Idag hade jag tänkt att baka lite mera lussebullar men det hanns inte med. Ingen idé att fixa en deg nu å börja på. Selina ska snart hämtas och sen blir det en massa annat. Får baka till helgen ist. Då blir det även julmarknad och julbord. Så kanske på söndag blir det bak. Tjejerna fick ta på sig sina nya overaller idag nu när det äntligen är lite snö ute. Hoppas den inte försvinner bara.

Måste även ta å sätta oss ner å kika på julklappar till barnen. Jag har redan köpt en till Selina iaf. En grej som hon faktiskt önskar sig. Isabelle önskar sig ett tåg:) Jag önskar mig ett par längdskidor, stavar och pjäxor. Men jag ska nog kolla på begagnat, nytt kostar alldeles för mycket=/

Julkorten ska oxå fixas. Blir nog till å ta en bild ute på tjejerna om det är nån snö då förstås??!!

näpp dags att hämta Selina..!!



1:a advent

Snart är det dags igen att räkna ner till julen. Om jag hinner i morrn så ska jag ta fram lite adventsljusstakar och sätta upp julgardinerna i vardagsrummet iaf. Jag jobbar ju Lör-Sön så då hinner jag ju inte pynta nåt. Jag måste köpa lite mossa och fixa ljusbrickan oxå.

I morrn ska jag iväg med Selina till logopedmottagningen. Hon stammar ju så det är bra att vi får kolla upp det och höra vad dom säger.
Sen tar vi nog en fika på stan och sen ska vi shoppa lite adventsstjärnor.


ny frisyr igen!!

Va till frissan idag och nu blev det ännu kortare just på sidorna också lite längre mitt på huvet. Ni som vet hur jag klippte mig sist vet nog vad jag menar :)

Så hur jag ska få till frisyren nu kan ju bli spännande, jag är inte van att ha kort hår..jag måste nog införskaffa mig en hårfön också..hmm det blir dyrt de här å ha kort hår:)

Efter frissan så åkte jag in å sålde ett par vinterskor som Selina har haft också handlade jag lite mat. Sen hemåt å fixa pizza till middag och nu ska snart ungarna i säng för dom är helt galna. 2 & 4 års trots är INTE roligt!!!!

julförberedelser

Jag har en lång lista eller egentligen flera på vad som ska inhandlas till jul. Bland annat. Hyacinter, amaryllis, mossa, en stjärna till fönstret, julmust, glögg med mera. Jag ska även baka kakor, lussebullar och pepparkakor. Jag och mamma ska göra julgodis åxå nån dag snart. Det är så mysigt med jul!


ny vecka

oj!! Jag har inte bloggat på flera dagar. De här går inte. Det hände inte så mycket heller iaf=). Jocke överraskade oss med att komma hem redan på torsdag kväll så på fredan åkte vi in till stan och gjorde lite ärenden, vi åt även lunch på coop. Helt okej förutom att min mat simmade i sötsursås.

Annars har vi firat farsdag och städat bort alla grejor ute så nu får vintern gärna komma.
Trist när det är sånt här väder. Mörkt och dystert. Nää snöö och minusgrader vill vi alla ha nu.

Idag har jag jobbat heela dagen. Slutade 15:45. Hämtade tjejerna på dagis och iaf Isabelle var supertrött och var inte alls med på noterna...=/ men nu sover dom båda 2. Skönt=)

Jag bokade en klipptid till mig själv på fredag. Måste verkligen klippa mig, det har blivit alldeles för långt. Ska bli såå skönt.

/Ingela

helg igen:))

Fick med mig hem bilderna på tjejerna som dom tog på dagis. HUUUUUUUR FIIINA som helst blev dom. Hon som tar bilderna är så duktig och vet verkligen hur hon ska få barnen att se bra ut på bild. Alltid glada=) Men sviindyrt blir det med men det får man ta.

Nu har jag gjort helg för denna vecka.SKÖNT!!! Får se om vi kommer iväg på nåt skoj i helgen. Har ju en del annat å göra med. Nästa helg är vi bjudna på 30 års kalas.. Vad ger man en som fyller 30??? hmm svårt de där.. ingen som har nått förslag?

I morrn är det dags att veckohandla igen. Köpa en fars dags present blir det också eller 2.

Godnatt!

roligt på gång

Ser fram emot helgen, om vi kommer iväg förstås. Barnen kommer ju iaf bli superglada när dom får veta vart vi ska:)) Jag skulle vilja åka till ett annat ställe med. ÅRE! Det finns en butik där som säljer fiiiina barnkläder. Får se om vi tar oss dit nånting..åsså kan vi ju köpa lite choklad åxå. Den är supergoood!!

Insåg idag att Isabelle behöver nya vinterskor(om det blir vinter) 25:orna som Selina hade vid 2 år kan inte Isabelle ha=/ STORFOT!! Lik mamma kanske... Så ut å leta skor igen.

Nu ska jag fika nåt tror jag innan sängen kallar.

Hejhopp!

Skriv gärna en kommentar när du är inne å läser, skulle bli jäätteglaaad!!=)

vetevärmare

Har börjat fundera på julklappar till tjejerna. Jag har kommit på en bra grej. En vetevärmare i form utav ett gosedjur. Selina ville att jag skulle värma Jockes nu ikväll (dock inte ett gosedjur) :) Så då slog det mig att det blir nog uppskattat, att ha något att mysa med som samtidigt värmer gott.

Det enda jag önskar mig är ett par längdskidor, stavar och pjäxor. Vill verkligen ut å åka lite skidor i vinter.
Men den som lever får se. De kostar ju lite grann också.

Nu är Isabelles svarta mössa tillbaka iaf, den låg på Tuvan, den andra avdelningen på dagis. Visste ju att den var där nånstans. Skönt att den är tillbaka så har hon iaf 1 extra mössa.


NU ska jag sova..Gonatt

roliga saker att göra i höstmörkret..

jag vill göra nåt roligt. Det är såå dystert i detta mörker som är nu. Funderar på en tjejkväll med brudarna eller bio eller sitta en kväll närmare julen och pyssla å fixa julkort. Skulle vara mysigt. Du kanske vill vara med?:)

Jag tar gärna emot förslag på roliga saker att göra!!!



Faffa!!

Jag var på graven idag och tände ett ljus för faffa. Hans födelsedag idag.


RSS 2.0